Fascia College als dienstverlener erkend door VLAIO : KMO-subsidie opnieuw mogelijk !

Home » Nieuwsitems » Fascia College als dienstverlener erkend door VLAIO : KMO-subsidie opnieuw mogelijk !

Gepubliceerd op 14 februari 2023

Onlangs brachten we de informatie dat de Vlaamse Overheid de KMO-portefeuille heeft hervormd en dat alle verschillende dienstverleners volledig werden doorgelicht om tot een nieuwe lijst te komen van erkende opleidingen.

Fascia College had na de laatste positieve audit van 2021 in opdracht van de Vlaamse Overheid al zijn goedkeuring voor 5 jaar ontvangen als erkend opleidingsinstituut om gebruik te kunnen maken van subsidies via de KMO-portefeuille. Nu dienden we als dienstverlener de opleiding opnieuw te laten registreren volgens de nieuwe normen die door door de overheid opgelegd werden eind 2022.

Onze administratieve krachten binnen Fascia College zijn dan ook volop aan de slag gegaan om de nodige officiële formaliteiten in orde te brengen.

En met succes !

 

Vanaf vandaag 14 februari 2023 zijn we dan ook verheugd jullie mede te delen dat de KMO-steun opnieuw kan worden aangevraagd !!!

Let er op dat bij de aanvraag onder het luik ‘thema‘ de rubriek ‘beroepsspecifieke compententies‘ te kiezen.

Het erkenningsnummer Fascia College – vzw ELB is nog steeds : DV.O109442

 

Tevens excuseren we ons hier nog eens dat er gedurende de maand januari 2023 tot heden het niet mogelijk was om KMO-steun aan te vragen omdat dit erkenningsproces nog actief was.

Norhen heeft dit allemaal haarfijn opgevolgd en zal jullie persoonlijk via mail informeren welke laatste seminaries van februari alsnog KMO-steun kunnen krijgen.

 

We kijken dan ook weer positief vooruit naar de toekomst en zijn verheugd onze cursisten de mogelijkheid van de KMO-portefeuille te kunnen blijven aanbieden tijdens de  basisopleiding Fasciatherapie en de permanente vormingen.

Het Fascia College team.

 


Andere

Nieuwsitems

NIEUWSITEMS
Book Release of Dr. Schleip R. : Fascia: The Tensional Network of the Human Body, 2nd Edition

Description The role of the fascia in musculoskeletal conditions and as a body-wide communication system is now well established. Fascia: The Tensional Network of the Human Body is constitutes the m...


29 december 2021
Lees meer
NIEUWSITEMS
The Bone is Fascia, by Stephen Levin

Bone is a specialized condensation of calcium salts within the fascia. Check out the video. Tensegrity tower of driftwood by Bruce Hamilton The hidden allies of our organism The ARTE fascias...


12 januari 2020
Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons cursusaanbod en relevante informatie over fasciatherapie